Vent et øjeblik...

Spar på ressoucerne med målrettet digitaltryk

3. oktober, 2015

 

Arla_840x350

Arla sender en gang om måneden bestillingslister ud til detailhandlere rundt om i Sverige. For et par år siden blev vi kontaktet af Arla og spurgt om vi kunne hjælpe dem med at strømline udviklingen af disse. Arlas ønske var at skabe en bedre informationsstruktur i listerne.

Databaseret digitaltryk

Hos Bording AB har vi mange års erfaring med løsninger med store mængder data, og vi er dygtige til informationsstyring. Dette kombineret med vores digitaltryk, gjorde os den helt rigtige partner for Arla.

Vores løsning var at importere det rå datamateriale direkte fra Arlas forretningssystem (SAP) ind i vores workflow system. Dermed får vi automatisk alle de oplysninger, som Arla ønsker at videreformidle i deres bestillingslister, såsom hvilken slags butik der er tale om, hvordan deres sortiment ser ud, og hvilken en tidsplan de ønsker at følge.

Skræddersyede pdf’er til alle butikker

Vores dygtige analytikere fortolkede herefter al datamaterialet og på baggrund heraf kunne vi producere trykklare PDF-filer, som var skræddersyet til hver enkelt butik og deres behov. Listerne er i dag tilpasset butikkerne individuelt, så mindre butikker kun får kortere lister, der passer til deres sortiment, mens stormagasinerne får tilsendt lister med et bredere udvalg.

Sparer resourcer og skåner miljøet

Ud over at overskueliggøre bestillingsprocessen og tydeliggøre, hvilken vare den enkelte butik har til rådighed, så har løsningen også en miljøvenlig fordel: Hver liste bliver tilpasset i størrelse, hvormed sideantallet aldrig overstiger behovet. Endvidere sparer Arla ressourcer på porto og hele fem årslønne på vedligeholdelsen og koordineringen af bestillingslisterne.

Sikrer fleksibilitet i en flygtig hverdag

De digitale bestillingslister besidder også andre funktioner, som er fordelagtige for Arla. De digitale lister kan nemlig let rettes til, hvilket er særligt behændigt omkring helligdagene, hvor Arla kan minde detailhandlerne om de forholdsregler, de bør tage i højtiderne.

Dermed kan de erhvervsdrivende være på forkant med deres ordrer og undgå at gå glip af vigtige salgsperioder – det er god service! Derudover adresseres alle lister direkte ved produktionen, så de er leveringsklare, når de skal sendes ud til de respektive købmænd.

leverer 6000 unikke hver måned

Takket være kombinationen af vores system flow og digital print, kan Arla sende ca. 6000 unikke bestillingslister ud hver måned.

Vil du læse mere om Bording AB’s services?

Bording AB er Bording Koncernens største svenske selskab. De tilbyder primært løsninger inden for digital tryk og rulleoffset produktion. Besøg deres hjemmeside og læs mere om deres services.

Eller læs casen Forén markedsføring og distribution med Easyone følgesedlen om produktet Easyone, som forenkler e-shoppen Junkyards forsendelse- og returneringsproces.