Vent et øjeblik...

Online portal og effektiv produktion frigør tid!

6. juli, 2015
Besikta_840x350

Det svenske marked for bileftersyn har tidligere været præget af statsmonopol. I 2010 blev markedet dereguleret og en nye spiller meldte sin ankomst– Besikta.

Systematisering af bestillingsprocessen

På et konkurrencepræget marked indså Besikta hurtigt betydningen af ​​at markedsføre sig selv og skille sig ud fra konkurrenterne. Derfor krydsede de veje med Bording InStore.

Besikta efterspurgte dels materialer til deres traditionelle markedsføring og dels et mere smidigt system til at håndtere bestillingsprocessen for forbrugsmateriale og som logistik løsning for deres stationer i hele Sverige.

Produktion og logistik samlet i én fælles løsning

Hos Bording InStore sammensatte vi en løsning, der er ikke alene dækkede deres ønsker, men også øgede deres synlighed.

“I er vigtige for os. Jeg har været med jeres løsninger fået frigjort meget tid.” Pernilla Dos Santos, markedskoordinator, Besikta Bilprovning AB

I dag producerer vi trykte materialer til markedsføring og visuel kommunikation for Besikta, mens vi i samarbejde med vores søsterselskab, Bording AB, har udformet en løsning, der imødekommer Besiktas logistik behov.

Få overblik med BordingOnline

BordingOnline er et web-baseret logistik og workflowsystem, der giver kunden mulighed for at bestille strømlinet trykmateriale og overse deres lagerstatus, hvor end de befinder sig.

BordingOnline er særligt fordelagtigt for store virksomheder med mange forskellige afdelinger, som alle er afhængige af regelmæssigt at få tilsendt nyt materiale og som har behov for et overblik over afdelingernes behov. Det har Besikta.

Sikrer ensartet kommunikation

Vores samarbejde har resulteret i, at Besikta på en professionel måde kan møde et marked under hastig forandring samtidig med, at deres brand bliver fremhævet og kommunikeret på en ensartet måde. Vi arbejder kontinuerligt tæt sammen med Besikta for at finde nye løsninger, der kan imødekomme Besiktas voksende behov for markedsføring.

Besikta har opnået en overordnet struktur for arbejdet med marketing management, og ikke mindst koordinering via vores online portal til deres stationer rundt om i landet. Tilsammen løsninger, som har sparet Besikta for mange ressourcer.