Vent et øjeblik...

IT-LØSNINGER

Omni-channel & marketing automation – enablers og data collectors

 

I dag foregår langt den meste kundekommunikation online. Derfor er IT-løsninger nødvendige, men de rigtige IT-løsninger gør meget mere, end bare det at løse virksomhedens basalle behov – de skaber værdi og relationer mellem virksomhed og kunde!

Vores IT-løsninger styrker kundekommunikationen

I Bording Koncernen har vi 2 typer af IT-løsninger: Løsninger til omni-channel og systemer til marketing automation. Vores omni-channel løsninger skaber det teknologiske fundament, som gør det muligt at håndtere og servicere kunder gnidningsfrit på tværs af kontaktpunkter og salgskanaler. Al forretningslogik samles i ét system, og giver mulighed for en agil og individualiseret kundeoplevelse. Marketing automation sikrer, at den datadrevne kommunikation er automatiseret, effektiv, målrettet, ressourcebesparende og målbar. Det skaber relationer og styrker relevansen i kommunikation og skaber dermed forretning gennem kommunikation!

Vi har specialiseret os i…

Vi leverer marketing automation til alle brancher. Vores omni-channel løsninger er målrettet detailhandlen og medievirksomheder. Blandt vores løsninger finder du butikssystemer (POS og ERP), abonnementssystemer, kampagnesystemer, CRM-løsninger og output løsninger. Særligt syv af Koncernens selskaber har specialiseret sig i omni-channel løsninger og marketing automation: Bording Cognito, Bording MAILIT, Bording Data, Bording Link, Bording Vista, Bording A/S og RelationshusetGekko.

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed?

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med omni-channel løsninger eller marketing automation? Kontakt Thomas Ladefoged, som hjælper dig med at finde det rigtige selskab til at løse din opgave!

Har du brug for inspiration?

Besøg vores casebibliotek og læs hvordan Bording MAILIT’s IT systemer håndterer cross media eksekvering af Volkswagen Finans’ marketingkommunikation eller hvordan Bording Data har udviklet en fuld integreret betalingsløsning, så danskerne nu kan betale med MobilePay i Dansk Supermarkeds butikker.