Vent et øjeblik...

Hvorfor spilde tid på papirarbejde?

6. august, 2015
Volkswagen_840x350

I samarbejde med Volkswagen Group Sweden AB tilbyder Volkswagen Finans en række interessante og attraktive finansieringsmuligheder, såsom billån og leasing for privatpersoner eller for erhvervslivet.

Finansieringsmulighederne kan kombineres med forsikring og serviceaftaler, der giver omkostningsstyring og udgør et attraktivt samlet tilbud til Volkswagens kunder.

Produktion, tryk og forsendelse samlet ét sted skabe mindre papirarbejde

Bording MAILIT er totalleverandør af kommunikationsløsninger til Volkswagen Finans. Vi har struktureret alle Volkswagen Finans finansielle oplysninger i vores egne IT systemer, og står både for produktionen og distributionen af al kundekommunikation såsom servicemeddelelser, fakturaer og EDI-forsendelser. Derfor behøver Volkswagen Finans ikke at spilde tid på kedeligt papirarbejde mere.

MAILIT Archive holder styr på fakturaer

Det er vores to helt unikke IT systemer MAILIT Archive og MAILIT printer, der sammen med vores egen produktion af trykt materiale, muliggør det enestående integrerede flow for Volkswagen Finans’ kundekommunikation.

I MAILIT Archive kan Volkswagen Finans gemme alle forsendelser og tilgå dem, når som helst og hvor som helst de ønsker. Det er let at eksportere de gemte dokumenter til mail eller print, hvilket er særligt nyttigt ved udsendelse af fakturaer. Derudover kan Volkswagen Finans’ kunder via eget login selv tilgå de fakturaer, de har fået tilsendt.

Alle forsendelser kan udskrives og afsendes med vores virtuelle printer, MAILIT printer. Volkswagen Finans behøver blot at bestille et ‘print’, så tager vi os af resten.

Får tid til kerneforretningen

Total producerer og udsender vi flere millioner postale forsendelser hvert år for Volkswagen Finans, hvor vi tager hånd om alt fra opsætning af tilbuddene, produktion og tryk, forsendelser via attraktive og ressourcebesparende afsendelseaftaler, dokumenthåndtering og kvalitetskontrolering.

Hermed får Volkswagen Finans frigjort tid, ressourcer og energi, som de kan fokusere på deres kerneforretning.