Vent et øjeblik...

Enkelt og tilpasset butiksmateriale øger salget

12. maj, 2016

Gunnar_darfgaard_mf_840x350Bording InStore håndterer opstilling og udstilling af vores kunders varer med alt lige fra udvikling af datastrips til magnetiske klistermærker.

Mange af vores kunder er hårdt presset og deres overskydende tid går med daglige rutineopgaver. Vi tilbyder derfor, i samarbejde med marketingafdelinger og salgsledere, at gå rundt i de forskellige kæder, hvor kundens produkter er repræsenteret. Her ser vi på, hvordan produkterne er udstillet, og hvordan synligheden kan forbedres via vores forskellige løsninger.

Unik viden om de bedste løsninger

Vores opgave er at starte en proces, hvorved vi kan tilbyde den mest optimale løsning for kunden i forbindelse med udstillingen af deres produkter. Vi tilbyder samtidig unik viden om kommunikation og funktionelle løsninger, såsom datastrips og topplader. Vi ved, hvilke af vores produkter der er populære hos sælgerne, hvad der virker for butikspersonalet, og hvilke materialer der egner sig bedst til de forskellige afdelinger, som fx frost, kolonial, kasselinjen mm.

Tilpasset butiksmateriale sætter ramme om brandet

Nogle af de virksomheder, som vi for nyligt hjalp, var Gunnar Dafgård AB og Freudenberg Home and Cleaning Solutions AB (FHCS). Begge stærke brands inden for detailbranchen. Dafgård, der er kendt inden for frost og bake-off, producerer deres egen brødkasse og ønskede at indramme og profilere brandet. Samtidig ønskede de at drive salget gennem kampagner for produkterne. Hertil leverede vi magnetiske klistermærker, som enkelt kunne anvendes og fjernes igen via små hyldekanter, som sælgeren nemt kan medbringe. De var også interesseret i at forbedre prismærkningen. Med vores webbaserede skabelonsystem gør vi det muligt for butikkerne selv at printe den relevante information, hvilket giver en mere optimeret prismærkning.

FHCS, med populære mærker som Wettex og Vileda, kom til os med et lignende ønske om at opfriske og profilere deres hyldesektioner. Hertil benyttede vi vores datastrips og pushere og opstillede information, som gjorde det lettere for kunden at finde og vælge det rette produkt for dem.

Erfaring skaber tilpasset løsninger

Vi har mange forskellige tiltag, som tidligere er afprøvet, som vi derfor ved virker, når vi tilbyder kunden det. Vi justerer dog altid kampagnen ud fra vores observationer, så vores løsning giver brandet sit eget twist. Vores løsninger gør det lettere og hurtigere for kunden at gå fra idé til handling og dermed øge salget og profilering af deres produkter.

 

Læs også om Bording InStores projekter med lagerstyring og logistik her.