Vent et øjeblik...

Dynamiske skabeloner forenkler produktionen af salgsmateriale

27. maj, 2016
Skabeloner skaber bedre produktion af salgsmaterialer

Mäklersamfundet har ca. 3500 mæglere, som de servicerer i et system, leveret af Green Print Solutions, hvor de håndterer alle informationer omkring de ejendomme og produkter, som mæglerne sælger. Mæglerne ønskede et system, der kunne håndtere produktionen af informationsmateriale og brochurer, til at hjælpe dem, når de havde møder med kunder.

Bording AB fik derfor til opgave at skabe et effektivt flow i Green Print Solutions’ system, som skulle gøre det muligt effektivt at producere og distribuere brochurer til mæglerne.

Vi udviklede derfor brugervenlige skabeloner i BordingOnline, vores online produktionsportal. Her kan mæglerne lægge deres billeder og informationer omkring produkterne op, og efterfølgende bruge de beskrivende tekster og layouts til salgsmateriale.

On-demand produktion af salgsmateriale

De nye skabeloner gør, at Green Print Solutions i dag kan hjælpe alle mæglerne med at oprette on-demand salgsmaterialer forud for en handel. Det gør processen effektiv, hvilket sparer mæglerne kostbar tid og giver dem mulighed for personlig tilpasning af salgsmaterialerne, så de imødekommer kundernes behov.

Skabelonerne har gjort det muligt at forenkle produktionen og har medvirket til, at de mindre og større mæglerfirmaer kan opnå fordelagtige priser på tryksager igennem stordriftsfordele.

Portalen videreudvikles løbende, så den hele tiden optimeres til mæglernes behov, så salgsbrochurerne fortsat kan skabe værdi for mæglerne, når de møder kunden.

Takket være udviklingen af det nye flow med skabeloner i BordingOnline har vi sikret, at mæglere hele tiden har de rigtige salgsmaterialer til at skabe salg. Til stor tilfredshed for kunden.

 

Green Print Solutions er en af vores svenske kunder, der samarbejder med Mspecs, som er datterselskab til Mäklarsamfundet.  Mspecs driver Mäklarsamfundets mæglersystem, der håndterer alle informationer omkring de ejendomme og produkter, som mæglerne sælger.

Bording AB, som er vores største svenske selskab, har gode kompetencer inden for digital tryk, læs blandet andet her hvordan de hjalp Arla. Du kan også læse casen Forén markedsføring og distribution med Easyone følgesedlen, som Bording AB udviklede for tøjmærket Junkyard.