Vent et øjeblik...

CROSS MEDIA EKSEKVERING

Online og offline produktion og logistik – hurtigt og lettilgængeligt!

 

Selv den bedste marketingkommunikation falder til gulvet, hvis den ikke eksekveres korrekt. I Bording Koncernen har vi stor erfaring med eksekvering af marketingkommunikation, der går på tværs af medier og platforme. Vi leverer løsninger til flere af Skandinaviens største virksomheder, og for dem er struktureret håndtering og overblik over deres store mængder marketingmateriale helt essentielt. I Bording Koncernen efterlader vi ingen løse ender: Vi nøjes ikke med at planlægge, muliggøre og udføre din kundekommunikation. Vi tager os også af lager og logistik af dit marketingmateriale og forretningstryksager.

Vi tilbyder lidt mere…

Hos Bording tilbyder vi altid vores kunder lidt mere. Vores trykkerier tilbyder unikke løsninger, som muliggør individualiserede og skræddersyede kampagner til tusindvis af modtagere. De begrænser sig ikke til at trykke. Vores lager og logistikenheder opsætter tidsbesparende online portaler til vores kunder, som kan få overblik over deres lagerstatus og bestille nye leverancer. De opbevarer ikke blot vores kunders materiale.

Bording Central effektiverer dit marketingmateriale

Bording Central er Bordings portal til håndtering af alle former for marketingmateriale. Bording Central kan håndtere både digitale og trykte medier, men også standardprodukter og datadrevne individualiserede udsendelser på tværs af medier (e-mail, sms, sociale medier etc.). Systemet kan også håndtere udrulning af store kampagner. Det er den optimale løsning til effektiv styring af marketingmateriale!

Vi har specialiseret os i…

Vores løsninger inkluderer blandt andet individualiseret direct mails baseret på mange forskellige datakilder, etiketløsninger, InStore materiale, grafiske online portaler, DtP produktion og distributionsoptimering. Ni af Bording Koncernens selskaber beskæftiger sig med cross media eksekvering og logistik: Bording Cognito, Bording Pro, Bording MAILIT, Bording AB, Bording Link, Bording InStore, Bording Vista, og Bording A/S.

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed?

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med cross media eksekvering og logistik af jeres marketingskommunikation? Kontakt Thomas Ladefoged, som hjælper dig med at finde det rigtige selskab til at løse din opgave!

Har du brug for inspiration?

Besøg vores casebibliotek og læs hvordan Bording AB har udarbejdet digitale bestillingslister til Arla, hvordan Bording A/S laver smart mails til Riis Rejser og hvordan Bording InStore har udviklet en online logistikportal til Toms’ marketingmateriale.