Vent et øjeblik...

App øger salget af forsikringer gennem kundetilpassede tilbud

1. juni, 2016
Bording MAILIT app til If Forsikring

If Forsikring er Nordens største ejendomsforsikringsfirma med markedsandele på henholdsvis 19 %, 26 % og 25 % i Sverige, Norge og Finland. På det danske marked har If en markedsandel på 5 %, men det danske marked har også en mere intens konkurrence, end det svenske, norske og finske marked.

Tilbage i år 2002 indtog If Forsikring med deres stærke varemærke de baltiske markeder. I 2009 blev If Forsikring registreret i Estland under deres nye og internationale navn ”If P & Insurance A/S”. På de lettiske og litauiske markeder, hvor If også befinder sig, drives deres afdelinger af lokale filialer, så de er bedre tilpasset den lokale kultur og på den måde bedre kan matche kundernes behov.

Kundetilpasset app

If kom til Bording MAILIT med et ønske om at få skabt et system, der ville forenkle deres produktion og distribution af forskellige forsikringstilbud på forskellige bilforsikringer.  For at forenkle håndteringen af de mange forskellige data til tilbuddene udviklede vi en app, hvor alle kundetilpassede dokumenter og forsendelser kunne skabes. Denne løsning, hvor der er tilkoblet fire forskellige kundetilpassede tilbud, blev brugt til de mest almindelige bilmærker på markedet med forsikring hos If.

Selvom der er mange forskellige bilmærker hos If Forsikring, gjorde app’en det simpelt for If at administrerer data, da de kun skal sende en fil med alle relevante data til os, så klarer vi resten, hvilket inkluderer alt fra papkasser til den digitale kommunikation til kunderne.  I app’en løste vi også en opgave med at udvikle og producere forskellige forsikringstilbud til If Forsikrings forskellige partnere, som skal sendes hver uge.

Fordele ved app’en

Baseret på den nye app skabte Bording MAILIT et effektivt program til håndteringen af Ifs data, som gjorde det muligt for If Forsikring at benytte deres ressourcer optimalt, samtidig med at de kunne øge salget ved at sende mere målrettede tilbud til deres kunder.

 

Se også hvordan Bording MAILIT hjalp Volkswagen med, at effektivisere arbejdet og spare på papiret.